tag:blogger.com,1999:blog-5392028479148543049.post5873008828479788725..comments2023-08-21T09:55:54.272+02:00Comments on eat babe green: guacamoletalita panixhttp://www.blogger.com/profile/16130581301924630486noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5392028479148543049.post-10995981897587366952013-03-08T12:40:49.719+01:002013-03-08T12:40:49.719+01:00z tymi avokado to jest never ending story.ilekroc ...z tymi avokado to jest never ending story.ilekroc kupuje, ogladajac, sprawdzajac, uwaznie wybierajac, okazuja sie troche juz zepsute, takie ciemne<br />a jak wpadam do sklepu, wybieram mieksze i spadam do kasy, okazuja sie wysmienite<br />nie wiem,nie wiem..Belgia to nie hiszpania, ale avokado dobre mogliby tu miec;) nie wymagam az tak duzo,nie?hihi<br />a swoja droga, to ja do avokado lubie dodawac tunczyka z puszki.nie wiem,czy jesz ryby,bo dopiero cie odkrywam, ale jesli tak,to jest to naprawde pozywne danie<br />xx<br /><br />www.brusselslifebeauty.blogspot.beAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18343576992321052459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5392028479148543049.post-68557291409132532482013-03-03T23:26:47.028+01:002013-03-03T23:26:47.028+01:00wydaje mi sie ze u nas cieżko o jedno dobre źródło...wydaje mi sie ze u nas cieżko o jedno dobre źródło awokadowe. trzeba szukać. jednak takie z supermarketu jakos mi zawsze slabo dojrzewaja, nawet zamkniete w papierowej torebce. a takie z bazarku niczego sobie za chwile beda dobre :)talita panixhttps://www.blogger.com/profile/16130581301924630486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5392028479148543049.post-69259776131222448352013-03-03T17:57:15.494+01:002013-03-03T17:57:15.494+01:00hm.. a mnie awokado ze sklepu kilka razy ladnie do...hm.. a mnie awokado ze sklepu kilka razy ladnie dojrzalo, a kilka razy bylo czarne, ale ja mysle, ze to kwestia tego, ze wczesniej zmarzlo straszliwieVegevegehttps://www.blogger.com/profile/05473276854370691414noreply@blogger.com